Mestarien liiga – Jokaisen jalkapalloseuran märkä uni

Jalkapallon Mestarien liiga on futismaailman merkittävin sarja, jossa jokainen eurooppalainen jalkapalloseura haluaa pelata ja niittää menestystä. Jo pelkkä lohkovaiheeseen pääsy on monelle pienelle jalkapalloseuralle kuin lottovoitto suomalaiselle. Mestarien liigassa pelaavat nimensä mukaisesti kaikki Euroopan parhaat seurajoukkueet, joten mielenkiintoisia otteluita riittää aina syksyllä alkavasta lohkovaiheesta kesän finaalipeliin asti.

Lähtökohdat kaudelle 2018-19

Kuluva Mestarien liiga kausi on pitkästä aikaa todella mielenkiintoinen, kun sarjan vanhat suosikkiseurat Real Madrid, FC Barcelona ja Bayern München ovat saaneet uusia varteenotettavia haastajia kintereilleen. Jo vuosia menestystä janonneet Paris Saint-Germain ja Manchester City laittoivat jälleen rahaa haisemaan kauden alla ja vahvistivat rivejään, jotta rahkeet riittäisivät kotimaiden sarjojen lisäksi myös Euroopan himoituimman pystin valloittamiseen. Ei pidä unohtaa myöskään paluuta Mestarien liigan tekevää Jose Mourinhoa ja bussia nimeltä Manchester United. Myös Vanha Rouva Juventus on ilmoittanut kauden alla, että palkintokaappiin kaivataan kuuden peräkkäisen Seria A mestaruuden jatkoksi Champions Leaguea pokaalia.

Mestarien liiga ei ole tarjonnut 2000 – luvulla suuria yllätyksiä vuosituhannen alun Porton ja Liverpoolin mestaruuksien jälkeen. Tälläkään kaudella tuskin tullaan näkemään mitään mustien hevosten esiinmarssia, ellei esimerkiksi Tottenham Hotspur tai Atletico Madrid tee mahdottomasta mahdollista. Lopulliset sankaripelaajat ja mestarijoukkue ovat tällä kaudella selvillä 26.5.2018 pelattavan finaalin jälkeen, jonka näyttämönä toimii tällä kertaa sodan runtelema Ukraina ja Kiovan kaupunki.

 

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Vedonlyönti mestarijoukkueesta

Vedonlyönti kuuluu totta kai myös Mestarien liigaan siinä missä muihinkin urheilusarjoihin. Erityisen kutkuttavaa on lyödä vetoa mestarijoukkueen puolesta lähes vuosi etukäteen, kun kertoimet ovat vielä kohdillaan. Peliyhtiö Unibetin kertoimet Mestareiden liigan voittajalle ennen lohkopelien alkamista näyttivät seuraavanlaisilta:

Real Madrid 5.25 | Bayern München 7.50 | Barcelona 7.50 | PSG 8.00 | Manchester City 13.00 | Manchester United 13.00 | Chelsea 16.00 | Juventus 16.00

Kertoimet ovat hieman eläneet sitten kauden alun ja todella tuhoisaa jälkeä niin Ligue 1:ssä kuin Mestarien liigassa tehnyt PSG on tiputtanut kertoimensa lukuihin 5.00 ollen tällä hetkellä sarjan suurin mestarisuosikki. Myös Valioliigaa johtavan Manchester Cityn kertoimet laskevat kuin lehmän häntä citizensien voitolla saa rahansa takaisin enää 8.00 kertaisesti. Käy siis lyömässä vetoa sinun mestarisuosikkisi puolesta saman tien!